Fotbaliştii de la clubul Oţelul Galaţi au organizat, azi, la un complex de pe lângă oraşul de la Dunăre, tradiţionala pomană a porcului. Fotbaliştii de la clubul Oţelul Galaţi au organizat, azi, la un complex de pe lângă oraşul de la Dunăre, tradiţionala pomană a porcului.
Narcis Răducanu, preşedintele clubului, a fost maestrul de ceremonii azi, fiind la primul chef de la felul acesta, în calitatea de şef mare. Fostul fotbalist nu a pus însă gura pe nimic din porcul sacrificat.
"Ţin post, aşa că spun, să ştie şi preotul meu, care sigur mă va întreba, că nu am gustat din porc", a spus Răducanu.
Viorel Tănase, antrenorul Oţelului, a precizat că aceasta va fi ultima pomană a porcului pentru şase jucători de la Oţelul, care vor pleca, urmând ca alţii să le ia locul", a spus tehnicianul.
Citeşte şi: Bute a dat inelul de logodnă, dar pregăteşte şi revanşa cu Froch