Suplimentul "După Afaceri Premium" ce însoţeşte vineri, 14 decembrie, Ziarul Financiar, oferă cititorilor, ca de obicei, o incursiune în universul bunului gust şi al rafinamentului, prezentând în plus câteva tendinţe de viitor, surse de inspiraţie pentru începutul lui 2013.
Pentru cei care sunt pasionaţi de gastronomie, ediţia din decembrie dezvăluie secretele bucătăriei moderne, sursele de inspiraţie şi noutatile pe care bucătarii şefi ale câtorva dintre cele mai apreciate restaurante din Bucureşti le pregătesc clienţilor lor.
După gastronomie, paginile suplimentului de business lifestyle povestesc despre conceptele designerilor de interior prinvind schimbarea de la an la an a elementelor specifice sărbătorilor, dar şi despre locurile unde iubitorii sporturilor de iarna şi numai, işi pot petrece vacanţa, într-un stil unic, luxuriant, relaxat, reprezentat de spa-urile austriece. Dacă această rubrică dedicată turismului a avut ca bază căutarea pârtiei perfecte, pentru pictorialul de modă ce se regăseşte în paginile revistei, muza a fost muzica, fiind realizat într-o sala de repetiţii de lânga barul Big Mamou, unde au început multe trupe româneşti bune.
Pentru cei interesaţi să afle detalii despre stilul de viată al unui manager, rubrica destinată designerului Ermanno Scervino, designer şi fondator al casei de modă cu acelaşi nume, dezvăluie obiectele care îl reprezintă şi locurile preferate de acesta. În ediţia din decembrie este prezentat şi noul Global Store al brandului Louis Vuitton, deschis în Viena.
Ceasuri, bijuterii, trenduri în design, propuneri gastronomice, călătoria între cristalele Swaroski şi domenii schiabile de 300 de km lungime, noutăţi în stil, cele mai noi gadgeturi şi ultimele modele ale autoturismelor de lux sunt alte câteva dintre rubricile noului număr al suplimentului de business-lifestyle "După Afaceri Premium" ce