Bradul de Craciun poate sa fie de plastic, natural si, de astazi, de ciocolata. Un cofetar din Constanta a inventat coniferul preferat al celor mici: bradul cu lapte si cacao, impodobit cu ornamente din ciocolata. Avantajul e ca, dupa sarbatori, poti sa-l mananci cu totul.
Ideea bradului de ciocolata a pornit de la micutii aflati intr-un centru de plasament din Agigea. Cofetarul a vrut sa-i initieze in tainele prepararii dulciurilor, asa ca a ales o solutie de sezon. Le-a adus copiilor si bradul mult visat si dulciurile pe care le asteptau.
Dupa o zi de munca, bradutul avea un metru si jumatate inaltime. Pentru fabricarea lui au fost folosite 5 kilograme de ciocolata. Urmatorul pas a fost impodobirea sa.
Pretul unui astfel de bradut este comparabil cu cel al unuia natural - aproape 300 de lei.
Sursa: realitatea.net
Foto: unica.ro Tag-uri: brad, ciocolata, cofetar
Bradul de Craciun poate sa fie de plastic, natural si, de astazi, de ciocolata. Un cofetar din Constanta a inventat coniferul preferat al celor mici: bradul cu lapte si cacao, impodobit cu ornamente din ciocolata. Avantajul e ca, dupa sarbatori, poti sa-l mananci cu totul.
Ideea bradului de ciocolata a pornit de la micutii aflati intr-un centru de plasament din Agigea. Cofetarul a vrut sa-i initieze in tainele prepararii dulciurilor, asa ca a ales o solutie de sezon. Le-a adus copiilor si bradul mult visat si dulciurile pe care le asteptau.
Dupa o zi de munca, bradutul avea un metru si jumatate inaltime. Pentru fabricarea lui au fost folosite 5 kilograme de ciocolata. Urmatorul pas a fost impodobirea sa.
Pretul unui astfel de bradut este comparabil cu cel al unuia natural - aproape 300 de lei.
Sursa: realitatea.net
Foto: unica.ro Tag-uri: brad, ciocolata, cofetar