Restaurantele, unităţile de cazare şi cluburile de pe litoral, au început deja pregătirile pentru Revelion. Patronii se întrec în oferte care de care mai tentante. Meniul trebuie ales cât mai inspirat, pentru a satisface şi cele mai exigente preferinţe culinare, iar din programul ultimei seri din acest an nu lipsesc programe artistice diversificate, cu unul sau mai mulţi invitaţi. Pe 31 decembrie, constănţenii sunt invitaţi, de asemenea, să participe la tombole cu fel de fel de surprize.
În oferte, bucate alese
Bucătarii restaurantelor constănţene vor pregăti de Revelion meniuri tradiţionale, dar şi delicatese speciale. Preparatele pescăreşti nu vor lipsi de pe mese, însă invitaţii pot gusta din mâncăruri turceşti sau chinezeşti. Pentru o persoană, preţul se învârte în jurul sumei de 200 de lei. Unul dintre restaurantele din zona Casei de Cultură anunţă un meniu diversificat. Dintre preparate amintim rulouri cu prosciutto, tartine cu icre de ştiucă, muşchi de porc împănat sau file de şalău. La acestea se adaugă fructele şi îngheţata. Totul costă în acest local 200 de lei. În zona Flămânda, un restaurant îşi va aştepta invitaţii, printre altele, cu un cocktail, somon cu legume şi orez sălbatic, corăbioare cu pate de gâscă, iar la desert se va servi un tort special. Buna dispoziţie va fi întreţinută de o formaţie artistică, dar şi de colindători. Aici, preţul este de 198 de lei. La un alt restaurant, din zona Intim, seara de Revelion va costa, pentru o singură persoană, 250 de lei, iar cine doreşte să ia masa pe terasă va trebui să mai adauge încă 50 de lei. În Satul de Vacanţă, Revelionul poate costa şi 170 de lei. La malul mării, în staţiunea Mamaia, la cluburi se plăteşte mai mult, preţul pornind de la suma de 290 de lei, oferta fiind compusă din accesul la bar şi un bufet suedez.
Revelion de vis, în Bulgaria
Ultima seară a anului 2012 v