„Contele Bellegarde”
„Contele Bellegarde a lăsat un nume bun la poporul român din Bucovina şi îndeosebi la muntenii din districtul Câmpulungului, cărora li-a fost un prefect cu tragere de inimă pentru soarta lor, şi cu multă dare de mână pentru neajunsurile lor. Figura lui a început a trece în domeniul legendelor în părţile muntelui şi cu drag povestesc şi astăzi părinţi copiilor de contele omenos care venea prin casele lor, se aşeza la masa lor, îi întreba de necazurile vieţii, le vorbia româneşte şi le desmierda cu drag copiii.
Cu începutul războiului, contele Bellegarde a luptat pe frontul oriental din nord. Venise vestea că a fost grav rănit şi de atunci i s’a pierdut orişice urmă. S’au luat informaţiuni din partea cercurilor cele mai influenta de la Viena, la Petersburg cât şi în tot cuprinsul Rusiei. Cu toate acestea, contele Bellegarde a rămas dispărut şi trebuie să ne împăcăm cu gândul că a murit moarte de erou, vărsându-şi sângele pentru patria sa, pe care o iubi atât de mult şi căreia i-a fost un fiu atât de ales şi de devotat”.
„Viaţa Nouă”, Anul IV, nr. 168, Decemvrie 1915.
„Bază de preluare a animalelor”
„Crescătorii de animale din comuna Vama au întîmpinat cu satisfacţie măsura întreprinsă de Industria Cărnii Suceava de a înfiinţa în localitatea lor o bază de preluare a animalelor contractate pentru a fi valorificate. Primirea la zi a cantităţilor de tărîţe şi porumb cuvenite pentru animalele contractate reprezintă un imbold pentru cetăţenii comunei de a contribui tot mai mult la formarea fondului de stat la produsele carne şi lapte”.
„Zori Noi”, Anul XXVI, nr. 7454, Suceava, Decembrie 1971.
„Contele Bellegarde”
„Contele Bellegarde a lăsat un nume bun la poporul român din Bucovina şi îndeosebi la muntenii din districtul Câmpulungului, cărora li-a fost un prefect cu tragere de inimă pentru soarta lor