În Parlamentul mamut al României, năvodărenii vor avea trei reprezentanţi- senatorul PNL Puiu Haşotti şi deputaţii Gheorghe Dragomir (PNL) şi Mihai Tararache (PP-DD). Dacă parlamentarii liberali sunt familiarizaţi atât cu sediul Parlamentului, cât şi cu activitatea derulată aici, având în spate mai multe mandate, ,,bobocul” Tararache va avea nevoie de o perioadă pentru a se familiariza cu locaţia şi a se informa în legătură cu ceea ce are de ,,executat” acolo.
Până una alta, deputaţii nou aleşi vor trebui să îndeplinească o serie de formalităţi pentru a-şi putea prelua mandatul de parlamentar. În acest sens, la Palatul Parlamentului, în sala ,,Mihai Viteazu”, la nivelul P1, s-a deschis, special pentru deputaţii aleşi pentru legislatura 2012-2016, un Centru de primire. Aici, noii deputaţi vor completa şi depune: fişa deputatului, declaraţia de avere, declaraţia de interese, formularul de date care trebuie cuprinse în lista ce va fi trimisă Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii şi Curriculum Vitae. Tot la Centrul de primire, deputaţii nu aleşi vor trece pe la fotograf care le va face pozele ce vor fi postate pe site-ul oficial al Camerei Deputaţilor, dar şi pe legitimaţiile pe care le vor primi ulterior. Dacă în cazul deputatului Gheorghe Dragomir şi a senatorului Puiu Haşotti pot fi păstrate fotografiile deja postate pe site-l Camerei Deputaţilor, respectiv a Senatului, în privinţa parlamentarilor aflaţi la primul mandat, cum este şi cazul deputatului din colegiul uninominal nr.1, Mihai Tararache, prezenţa la fotograf este obligatorie.
În Parlamentul mamut al României, năvodărenii vor avea trei reprezentanţi- senatorul PNL Puiu Haşotti şi deputaţii Gheorghe Dragomir (PNL) şi Mihai Tararache (PP-DD). Dacă parlamentarii liberali sunt familiarizaţi atât cu sediul Parlamentului, cât şi cu activitatea derulată aici, având în