În doar 2 ani de existenţă, Casa-Muzeu ‘’Radio Nostalgia-Brusturi’’ şi-a îmbogăţit considerabil colecţiile, adăugând în spaţiile de expunere nu doar reviste dedicate domeniului şi apărute cu mai bine de o jumătate de secol în urmă, ci şi aparate şi tehnică fabricate în preajma primului Război Mondial. Aparate radio din 1920, radiouri monolampă ori piese rare din rândul manipulatoarelor Morse au fost adăugate astfel colecţiilor care cuprind inclusiv un document unicat în România, datând din 1936. Ceea ce un sălăjean a început dintr-o pasiune constituie în prezent o Casă-Muzeu unde te încântă nu doar diversitatea exponatelor, ci şi bogata informaţie care însoţeşte fiecare obiect.
Înfiinţată în urmă cu 2 ani, în preajma împlinirii a 110 ani de la punerea în exploatare a radioului de către Guglielmo Marconi (decembrie 1901, n.r.), locaţia muzeală ’’Radionostalgia-Brusturi’’ a constituit un punct de interes pentru vizitatori, atât în spaţiul virtual, cât şi în cel de dispunere.
Potrivit managerului punctului muzeal din Brusturi, Florian Ungur, colecţiile existente se încadrează în efortul general de conservare, restaurare şi păstrare a patrimoniului radiotehnic şi a mişcării radio-amatoriceşti din România. ’’Ca orice început, constituirea fondului muzeistic s-a făcut mai greoi, însă graţie donaţiilor făcute în aceşti ani şi achiziţionărilor de pe piaţa vintage specifică, s-a reuşit extinderea celor patru secţiuni: manipulatoare Morse, publicistică radio, aparate de măsură şi control şi galeria aparatelor de epocă. În acest context, secţiunea de publicistica radio s-a extins de la 780 de titluri existente la început la 1.820 în prezent. Au fost completate total sau parţial colecţiile revistelor apărute în perioada interbelică Radio (Radiofonie, Televiziune, Ştiinţă pentru toţi), Radiofonia, Radio-Adevărul, Radio Universul, precum şi a revistelor apărute dup