Joi, liceul turdean organizează un amplu program de manifestări care debutează la ora 12,30 cu un program artistic specific de Crăciun în Sala Ion Raţiu.
Acesta este urmat o oră mai târziu de o degustare de preparate tradiţionale, ce va avea loc în sala festivă a Colegiului Dr.I.Raţiu.
Realizatorii activităţii sunt prof. Matei Marcela - program artistic, iar pentru proiectul culinar sunt implicate patru cadre didactice: prof. Nemeti Marilena, prof. Frunzareanu Mihaela, prof. Pasc Daniela, prof. Curşeu Adriana coordonate de directorul Marioara Piper.
Evenimentul "Tradiţii culinare de Crăciun" este parte a proiectului naţional “Corp frumos şi sănatos într-un mediu curat”.
Joi, liceul turdean organizează un amplu program de manifestări care debutează la ora 12,30 cu un program artistic specific de Crăciun în Sala Ion Raţiu.
Acesta este urmat o oră mai târziu de o degustare de preparate tradiţionale, ce va avea loc în sala festivă a Colegiului Dr.I.Raţiu.
Realizatorii activităţii sunt prof. Matei Marcela - program artistic, iar pentru proiectul culinar sunt implicate patru cadre didactice: prof. Nemeti Marilena, prof. Frunzareanu Mihaela, prof. Pasc Daniela, prof. Curşeu Adriana coordonate de directorul Marioara Piper.
Evenimentul "Tradiţii culinare de Crăciun" este parte a proiectului naţional “Corp frumos şi sănatos într-un mediu curat”.