Vinul fiert poate face minuni. Băutura este recomandată de medici, deoarece are proprietăţi miraculoase, dacă este consumat cu măsură.
Specialiştii spun că vinul îşi face efectul atunci când este fiert cu diferite condimente, precum scorţişoara, piperul negru, piperul alb sau ghimbirul. Specialiştii spun că vinul roşu fiert poate fi folosit în tratamentul şi profilaxia răcelii. Mai mult, medicii afirmă că acesta are şi proprietăţi anticancerigene.
“Prima şi cea mai importantă proprietate este o băutură caldă, care conţine pe lângă vin şi condimente care influenţează pozitiv circulaţia sangvină a mucoasei sistemului digestiv. Pe lângă asta, vinul roşu conţine substanţe antioxidante contra radicalilor liberi”, a menţionat medicul gastrolog Angela Peltic, citat de publika.md.
Medicii recomandă un consum zilnic de 50 de mililitri de vin fiert. Pentru un efect maxim, vinul fiert ar trebuie consumat înainte de culcare, doarece acesta provoacă transpiraţia intensă, ce duce la eliminarea toxinelor din organism.
Vinul fiert poate face minuni. Băutura este recomandată de medici, deoarece are proprietăţi miraculoase, dacă este consumat cu măsură.
Specialiştii spun că vinul îşi face efectul atunci când este fiert cu diferite condimente, precum scorţişoara, piperul negru, piperul alb sau ghimbirul. Specialiştii spun că vinul roşu fiert poate fi folosit în tratamentul şi profilaxia răcelii. Mai mult, medicii afirmă că acesta are şi proprietăţi anticancerigene.
“Prima şi cea mai importantă proprietate este o băutură caldă, care conţine pe lângă vin şi condimente care influenţează pozitiv circulaţia sangvină a mucoasei sistemului digestiv. Pe lângă asta, vinul roşu conţine substanţe antioxidante contra radicalilor liberi”, a menţionat medicul gastrolog Angela Peltic, citat de publika.md.
Medicii recomandă un consum zilnic de 50 de mililitri de