De Crăciun şi Revelion pacienţii internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava vor servi o masă tradiţională. Aşa a anunţat ieri purtătorul de cuvânt al unităţii, dr. Tiberius Brădăţan, care a arătat că meniul de sărbători este unul copios, conţinând printre altele friptură, sarmale şi cozonac.
Conducerea spitalului s-a gândit să le o facă bolnavilor internaţi o surpriză şi să le ofere o hrană un pic mai diversificată, cu bucate specifice Crăciunului şi Revelionului, a spus responsabilul de relaţiile cu presa.
Astfel, pacienţii care nu au restricţii alimentare vor avea parte de friptură de porc, ciorbă de pasăre, sarmale, salată de sfeclă roşie şi cozonac. Bolnavii cu regim special, dar care nu au o dietă foarte restrictivă, vor primi la rândul lor friptură şi sarmale, însă pe bază de pasăre.
De sărbători, nici o secţie din Spitalul Suceava nu va fi închisă, aşa cum se întâmpla în anii anteriori, când sectoare de boli cronice ca Balneo-Fizio-Terapie sau Dermatologie îşi suspendau activitatea. Măsura nu a mai fost luată în condiţiile în care în 2012 Spitalul Suceava a devenit acreditat ca spital de urgenţă.
De menţionat că de Crăciun şi Revelion Unitatea de Primire a Urgenţelor va funcţiona cu program normal. Pe data de 24 şi 31 decembrie în celelalte sectoare se va munci după un program de weekend, cadrele medico-sanitare urmând să recupereze în 2013 zilele lucrate.
De Crăciun şi Revelion pacienţii internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava vor servi o masă tradiţională. Aşa a anunţat ieri purtătorul de cuvânt al unităţii, dr. Tiberius Brădăţan, care a arătat că meniul de sărbători este unul copios, conţinând printre altele friptură, sarmale şi cozonac.
Conducerea spitalului s-a gândit să le o facă bolnavilor internaţi o surpriză şi să le ofere o hrană un pic mai diversificată, cu bucate specifice Crăciunului şi Revelionu