Decizia excluderii din partid a fostului deputat PNL aparţine conducerii organizaţiei din Prahova, unde Adriana Săftoiu era membru. Printre capetele de acuzare împotriva s-au numărat "ieşirile publice" împotriva conducerii partidului.
Adriana Săftoiu a intrat în conflict cu conducerea centrală a PNL, după ce l-a atacat public în mai multe interviuri pe preşedintele partidului, Crin Antonescu. "Am aflat despre această excludere de la televizor şi nu-mi rămâne decât să constat că e mai rău decât dacă aş fi fost membru al Partidului Comunist, unde acolo înţeleg că totuşi te chemau în şedinţa în care erai exclus măcar să te înfiereze de faţă cu oamenii muncii şi să mimeze cât decât democraţia, lăsându-te, vezi Doamne, să spui ceva în apărarea ta", a declarat Săftoiu. Ea a spus că nu are "vocaţie de slugă", iar excluderea ei reprezintă un mesaj transmis celor care "au alte idei decât liderul PNL". La începutul acestui an, Adriana Săftoiu şi-a dat demisia din Parlament, în timpul grevei parlamentarilor USL. La alegerile parlamentare din această toamnă, ea nu a mai fost susţinută pentru un nou mandat. Ea a venit în partid în timpul guvernării Tăriceanu, după ce anterior fusese în echipa preşedintelui Traian Băsescu la Palatul Cotroceni. Decizia excluderii din partid a fostului deputat PNL aparţine conducerii organizaţiei din Prahova, unde Adriana Săftoiu era membru. Printre capetele de acuzare împotriva s-au numărat "ieşirile publice" împotriva conducerii partidului.
Adriana Săftoiu a intrat în conflict cu conducerea centrală a PNL, după ce l-a atacat public în mai multe interviuri pe preşedintele partidului, Crin Antonescu. "Am aflat despre această excludere de la televizor şi nu-mi rămâne decât să constat că e mai rău decât dacă aş fi fost membru al Partidului Comunist, unde acolo înţeleg că totuşi te chemau în şedinţa în care erai exclus măcar s