În loc să alergi la farmacie când te doare ceva, mai gândeşte-te o dată. Remediul îl poţi găsi chiar în bucătăria ta ceea ce face ca drumul să fie mult mai scurt. Iată o listă cu zece alimente care tratează cu succes diferite
Rozmarinul este perfect pentru asezonarea cărnii, dar şi pentru tratarea migrenelor. Această plantă are proprietatea de a ajuta la dilatarea vaselor de sânge. Foloseşte o linguriţă de rozmarin la 250 ml pentru a face un ceai pe care să-l bei de 2-3 ori pe zi atunci când ai dureri de cap.
Usturoiul
Te-au durut vreodată dinţii de ai simţit că înnebuneşti? Dacă da, data viitoare când mai ai astfel de dureri, foloseşte un căţel de usturoi curăţat şi tăiat pe jumătate pentru a masa locul afectat.
Cimbrul
Ideal pentru a da gust mâncării, dar şi pentru a trata infecţiile respiratorii. O linguriţă din acest condiment minunat este de ajuns pentru a face o cană de ceai care să trateze durerile de sinusuri.
Ghimbirul
Nu putem să-l lăsăm nici pe el deoparte. Dacă până acum ştiam despre el că tratează răcelile şi durerile de stomac, recent s-a descoperit că ghimbirul este un aliat bun şi în lupta contra febrei musculare.
Uleiul de măsline
Poate fi folosit în numeroase modalităţi, dar cel mai eficient este în starea lui naturală, adăugat în salată sau deasupra legumelor. Uleiul de măsline are proprietatea de a trata inflamaţiile.
În loc să alergi la farmacie când te doare ceva, mai gândeşte-te o dată. Remediul îl poţi găsi chiar în bucătăria ta ceea ce face ca drumul să fie mult mai scurt. Iată o listă cu zece alimente care tratează cu succes diferite
Rozmarinul este perfect pentru asezonarea cărnii, dar şi pentru tratarea migrenelor. Această plantă are proprietatea de a ajuta la dilatarea vaselor de sânge. Foloseşte o linguriţă de rozmarin la 250 ml pentru a face un ceai pe care să-l bei de 2-3 ori