Ca în fiecare an, românii au împins printre rafturi cărucioare pline ochi cu băuturi alcoolice, sucuri, mezeluri, dulciuri, pâine, cozonaci şi fructe. În medie, fiecare client a lăsat la casa de marcat câte 600 de lei pentru proviziile de Crăciun. La scurt timp de la sfânta sărbătoare, mulţi dintre români au dat iar năvală în magazine. De pofta de mâncare a românilor profită din plin comercianţii. Pentru a pune pe masa de Căciun friptură sau sarmale, au fost tăiați 1,6 milioane de porci. Şi pentru că miroase a vânzări, hipermarketurile îşi ţin porţile deschise până la miezul nopţii şi în zilele următoare, aşa că aveţi timp să vă cumpăraţi de toate pentru Revelion. Aveţi, însă, grijă să nu uitaţi nimic, deoarece pe 1 ianuarie cele mai multe magazine vor fi închise. Ca în fiecare an, românii au împins printre rafturi cărucioare pline ochi cu băuturi alcoolice, sucuri, mezeluri, dulciuri, pâine, cozonaci şi fructe. În medie, fiecare client a lăsat la casa de marcat câte 600 de lei pentru proviziile de Crăciun. La scurt timp de la sfânta sărbătoare, mulţi dintre români au dat iar năvală în magazine. De pofta de mâncare a românilor profită din plin comercianţii. Pentru a pune pe masa de Căciun friptură sau sarmale, au fost tăiați 1,6 milioane de porci. Şi pentru că miroase a vânzări, hipermarketurile îşi ţin porţile deschise până la miezul nopţii şi în zilele următoare, aşa că aveţi timp să vă cumpăraţi de toate pentru Revelion. Aveţi, însă, grijă să nu uitaţi nimic, deoarece pe 1 ianuarie cele mai multe magazine vor fi închise.