Dupa succesul vinetelor umplute cu legume, m-am gandit ca pe frigul asta ar fi potrivita o varianta cu umplutura de carne. Umplutura este aromata cu condimente specifice grecesti, iar desupra am optat pentru acelasi cascaval afumat ca si in cazul celor cu legume.
Ingrediente
3 vinete mici (cca 250 gr fiecare)
100 gr cascaval afumat
putin ulei
Umplutura
500 gr carne tocata (de vita sau mixta vita+porc)
1 ceapa mare
2 foi dafin
1 conserva rosii (de 400 gr)
1/2 lingurita oregano uscat
1/2 lingurita cimbru uscat
1 boaba ienibahar
2 prize scortisoara macinata
2 linguri ulei
1/4 legaturica patrunjel
sare, piper negru
Cititi reteta integrala aici: e-retete.ro
Dupa succesul vinetelor umplute cu legume, m-am gandit ca pe frigul asta ar fi potrivita o varianta cu umplutura de carne. Umplutura este aromata cu condimente specifice grecesti, iar desupra am optat pentru acelasi cascaval afumat ca si in cazul celor cu legume.
Ingrediente
3 vinete mici (cca 250 gr fiecare)
100 gr cascaval afumat
putin ulei
Umplutura
500 gr carne tocata (de vita sau mixta vita+porc)
1 ceapa mare
2 foi dafin
1 conserva rosii (de 400 gr)
1/2 lingurita oregano uscat
1/2 lingurita cimbru uscat
1 boaba ienibahar
2 prize scortisoara macinata
2 linguri ulei
1/4 legaturica patrunjel
sare, piper negru
Cititi reteta integrala aici: e-retete.ro