Hotelurile de patru şi cinci stele din Cluj-Napoca se întrec în ofertele luxoase, de Revelion. În timp ce unii încearcă să recreeze atmosfera anilor '60 din Italia, alţii au creat programul cu gândul la Frank Sinatra. Nu lipsesc nici petrecerile cu iz de Hollywood, iar meniurile sunt şi ele de-a dreptul exotice.
"Anul acesta o să fie "La Dolce Vita". Vrem să mergem puţin în anii 1960 şi să creăm o atmosferă. Fiind un hotel italian ne-am gândit să abordăm Italia. O să începem cu un welcome cocktail specific aniilor '60 şi după aceea o să se intre în sală şi o să începem cu dansuri de societate", a explicat Camelia Culda, şef recepţie.
Pachetul de Revelion costă 400 de lei, iar meniul pregătit respectă şi el tema aleasă. Noaptea va începe cu caviar pe pâine neagră şi tartar de somon şi va continau cu turnedou de vită cu ierburi aromatice şi trufe.
Dacă Italia anilor 1960 nu este pe gustul tuturor, un alt hotel de patru stele din Cluj-Napoca a pregătit o petrece de Revelion dedicată celebrului Frank Sinatra.
"Practic seara o să aibă mai multe momente. Va începe cu intrarea clienţilor şi primirea lor într-o zonă de lounge unde vor fi primiţi clienţii cu cognac şi trabucuri din partea casei. În cursul serii vor fi două momente muzicale live, unul asigurat de un cvartet şi altul de un live band", a declarat Zsolt Torjai, general manager hotel.
Pachetul care include şi o noapte de cazare costă 415 lei de persoană. Clujenii pot să intre de asemenea în piele unui personaj de cinema în noaptea de Revelion. Un restaurant din oraş, împreună cu un hotel de cinci stele organizează o seară cu iz de Hollywood.
"Asta înseamnă că ne bazăm pe culoarea roşie. Roşu aduce noroc şi asta ştie toată lumea de la mic la mare. Pachetul include meniul de Revelion cu patru categorii de preparate, covor roşu, atmosfera de film, concursuri şi alte surprize", a pr