Mai sunt doar câteva zile până la petrecerea de Anul Nou, iar reprezentaţii cluburilor şi ai restaurantelor din Constanţa au puţine locuri disponibile. Cei care doresc să aibă parte de o petrecere tradiţională de Revelion o pot face la un restaurant ce oferă un meniu variat, artificii şi colinde. Petre Neacşu, administrator restaurant, a declarat că în ceea ce privește meniul “este unul tradiţional românesc dar şi specialităţi. Programul îl va oferi o formaţie compusă din 6 persoane, solistă de muzică uşoară, solistă de muzică populară, invitaţi speciali, colinde tradiţionale de sărbători. Preţul meniului ar fi la 200 RON , la grupuri de 10 persoane facem şi o reducere de un meniu gratis”. Oferte există şi pentru constănţenii care aleg ca şi în noaptea de Revelion să danseze pe muzică de club. Acete locaţii oferă bufet suedez, free bar şi invitaţi surpriză. Alex Graure, barman, a spus că “ am pregătit un program live cu Ionuţ Galani, cu Mircea Cazan, cu Gipsy Casual şi ca să fie familia completă , Liviu Vârciu va prezenta tot spectacolul de Revelion”. Organizatorii petrecerilor anunţă tombole dar şi concursuri surpriză. Loredana Radu, manager club, a declarat că “vom avea şi tombole, cel care va avea costumaţia cea mai frumoasă va fi premiat, vom avea multe surprize”. Pentru astfel de petreceri, constănţenii vor scoate din buzunar aproximativ 200 de lei de persoană. Există şi însă şi variante mai rafinate… dar pentru care şi costurile sunt pe măsură. Anca Nedea Pavel, director complex hotelier, a spus că așa „cum ne-am obişnuit în ultimii 3 ani, organizăm două revelioane, Revelion Young and Happz care s-a consacrat la tariful de numai 240 ron de persoană ,cu DJ-i, pe stilul bufet şi nu meniu, celălalt un revelion mai exclusivist la tariful de 520 RON de persoană , ambele variante cu entertainment de calitate . Pentru ţară am avut oferte foarte bune ….care a inclus şi