Odata cu lansarea a doua noi canale, operatorul RCS-RDS a decis sa reordoneze grila de posturi in functie de tematica. Modificarea se face automat, dupa ce utilizatorii fac un update. Practic, clientii care au optat pentru platforma digitala si care si-au facut update-ul nu mai pot schimba ordinea prestabilita de operatorul RCS&RDS, neputand scoate din grila canalele pe care nu le urmareste sau care apar distorsionat.
RCS&RDS anunta o schimbare importanta pentru toti clientii de la 1 ianuarie:
Posturile de televiziune disponibile in pachetele companiei au fost ordonate in 15 categorii. Pe primele pozitii se afla televiziunile generaliste, urmate de posturile de stiri, de cele specializate pe sport, de televiziunile dedicate femeilor si de posturile locale.
Recent, Consiliul Concurentei a amendat o prevedere din proiectul de Ordonanta de Urgenta a Guvernului de modificare a Legii audiovizualului conform careia programele ar fi urmat sa fie asezate in grila in ordine descrescatoare a audientei.
Potrivit oficialilor Consiliului, prevederea incalca bunele practici concurentiale si ar putea fi inclusa doar cu amendamentul ca posturile cu rating mai mic sa fie primele in grilele operatorilor de televiziune.
La sfarsitul lunii noiembrie, RCS-RDS a decis sa scoata toate canalele Discovery de pe retelele sale de cablu, analogic si digital, fara a-si anunta telespectatorii si fara a avea aprobarea Consiliului National al Audiovizualului (CNA) pentru modificarea grilei de programe, asa cum impune Legea audiovizualului.
Sursa: gandul.info
Foto: stiri-telefoane.mobilissimo.ro Tag-uri: RCS RDS, clienti, abonamente
Odata cu lansarea a doua noi canale, operatorul RCS-RDS a decis sa reordoneze grila de posturi in functie de tematica. Modificarea se face automat, dupa ce utilizatorii fac un update. Practic, clientii care au optat