Patronii restaurantelor din Satu Mare se pot declara mulţumiţi deoarece marea majoritate a locurilor pentru petrecerea de Revelion au fost rezervate. Foarte puţine locuri au mai rămas neocupate, însă patronii se pregătesc să suplimenteze aceste locuri în cazul în care vor mai fi cereri. La rândul lor, restaurantele s-au pregătit cum se cuvine pentru masa din noaptea de la cumpăna dintre ani, oferind meniuri bogate, la preţuri variind între 150 şi 200 de lei pe persoană şi tombole. În afară de masa de Revelion, buna dispoziţie din localuri va fi asigurată de formaţii sau de DJ profesionişti.
Toate locurile rezervate la Dana I şi Dana II
Masa de Revelion de la Dana I, de pe Drumul Careiului, va fi organizată în cort. Potrivit directorului Daniel Bud, toate cele 300 de locuri de aici au fost deja rezervate. Meniul costă 150 de lei pe persoană. Va fi un bufet suedez cu mâncăruri gătite din carne de peşte, porc şi vită, precum şi băutură la discreţie. Muzica şi buna dispoziţie va fi asigurată de un DJ profesionist.
De asemenea, rezervate în totalitate au fost şi cele o sută de locuri de la restaurantul hotelului Dana II. La fel ca şi la Dana I, meniul costă 150 de lei şi va consta într-un bufet suedez cu mâncăruri preparate din carne de peşte, porc şi vită. Muzica va fi asigurată tot de un DJ profesionist.
Locuri ocupate şi la Aurora
Şi cele 110 locuri disponibile de la restaurantul Aurora au fost rezervate pentru Revelion. Sătmărenii care au ales să-şi petreacă cumpăna dintre ani aici vor avea parte de o masă bogată, muzică de calitate şi o tombolă. Meniul pentru masa de Revelion costă 170 de lei pe persoană şi cuprinde o gustare specifică de Revelion, file de peşte, cotlet haiducesc cu legume, o ciorbă ţărănească cu cârnaţi afumaţi, un tort surpriză şi băuturi alcoolice şi răcoritoare. De asemenea, pe parcursul serii va fi organiza