În urma celei mai recente ediţii a emisiunii Top Chef, difuzată sâmbătă de Antena 1, bucătarul Ionuţ Lupu, chef-ul restaurantului Graf din Oradea, a reuşit să rămână printre ultimii 10 concurenţi din primul sezon.
După opt episoade, Ionuţ Lupu, un braşovean în vârstă de 31 de ani, este în continuare în cărţi pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro şi un stagiu de pregătire la un restaurant cu stele Michelin din Franţa.
Deşi competiţia este una strânsă, iar din 24 de bucătari de la restaurante de lux din toată ţara au rămas doar 10, Ionuţ Lupu a găsit de fiecare dată soluţia culinară care să-l ţină departe de duel.
De altfel, de multe ori chef-ul de la Graf a obţinut chiar şi aprecieri pentru imaginaţia şi talentul său din partea celor trei juraţi - Joseph Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu.
Citeşte mai mult în articolul: Top Chef de Oradea
În urma celei mai recente ediţii a emisiunii Top Chef, difuzată sâmbătă de Antena 1, bucătarul Ionuţ Lupu, chef-ul restaurantului Graf din Oradea, a reuşit să rămână printre ultimii 10 concurenţi din primul sezon.
După opt episoade, Ionuţ Lupu, un braşovean în vârstă de 31 de ani, este în continuare în cărţi pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro şi un stagiu de pregătire la un restaurant cu stele Michelin din Franţa.
Deşi competiţia este una strânsă, iar din 24 de bucătari de la restaurante de lux din toată ţara au rămas doar 10, Ionuţ Lupu a găsit de fiecare dată soluţia culinară care să-l ţină departe de duel.
De altfel, de multe ori chef-ul de la Graf a obţinut chiar şi aprecieri pentru imaginaţia şi talentul său din partea celor trei juraţi - Joseph Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu.
Citeşte mai mult în articolul: Top Chef de Oradea