Perioada sarbatorilor a fost cea mai solicitanta pentru majoritatea firmelor de catering din judet. Multi dintre iesenii care detesta sa gateasca sau nu vor sa piarda timp la cumparaturi prin hipermarketuri sau prin piata, au gasit solutia perfecta de sarbatori. De aceea, firmele care livreaza preparate traditionale, dar si specialitati de tot felul, sunt asaltate in aceasta perioada cu sute de comenzi. Reprezentantii firmelor de catering sustin ca in fiecare an, numarul cerintelor a crescut, insa nu si valoarea comenzilor facute. "Exista o crestere a numarului de comenzi fata de anul trecut. Am avut comenzi de platouri, racituri, piftie, carnati. Nu am facut reduceri de pret pentru ca oricum comenzile nu au sume mari, sunt cam in jur de 200 de lei doar una", a spus Alin Mocanu, administrator Alma Catering. Daca unii dintre ieseni au comandat pentru noaptea de Revelion mancare traditionala, altii au preferat ceva mai usor. Specialitatile din carne de pui si branzeturile au fost cele mai comandate. "Mai mult vor specialitati acum decat sarmalute. Au vrut sarmalute la Craciun. Acum am avut comenzi de la grupuri organizate care au vrut produse mai usoare, diverse specialitati din pui, branzeturi. Acum avem comenzi mai multe decat in anii trecuti", a spus Cristina Mantali, angajat al Leas Catering.
Perioada sarbatorilor a fost cea mai solicitanta pentru majoritatea firmelor de catering din judet. Multi dintre iesenii care detesta sa gateasca sau nu vor sa piarda timp la cumparaturi prin hipermarketuri sau prin piata, au gasit solutia perfecta de sarbatori. De aceea, firmele care livreaza preparate traditionale, dar si specialitati de tot felul, sunt asaltate in aceasta perioada cu sute de comenzi. Reprezentantii firmelor de catering sustin ca in fiecare an, numarul cerintelor a crescut, insa nu si valoarea comenzilor facute. "Exista o crestere