Patronul restaurantului din Podari unde persoanele care au petrecut Revelionul au făcut scandal afirmă că toate alimentele erau în termen de valabilitate şi că are dovezi, iar incidentul a izbucnit din cauza unor clienţi "băuţi şi drogaţi", care au devastat bucătăria şi au furat tot ce au găsit.
Costi Gheorghe, patronul localului, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că scandalul a fost provocat de un grup de 40-50 de clienţi care erau băuţi şi drogaţi şi care au intrat în bucătăria restaurantului şi au aruncat pe jos tăvile cu mâncare, astfel că nu au mai rămas alimente pentru servirea clienţilor.
"Noi am cumpărat toate alimentele din hypermaketuri cunoscute şi avem facuturi. Nu am dat mâncare stricată. Totul a pornit de la un grup de aproximativ 40-50 de persoane. Erau băuţi şi drogaţi şi au intrat puşi pe scandal în bucătărie şi au început să arunce tăvile cu mâncare pe jos. Au aruncat şi au şi furat, aşa că noi nu am mai avut ce să mai servim la felurile următoare. Apoi toată lumea s-a revoltat. Eu am fost în local, dar nu am putut controla situaţia pentru că am zis că dacă intervenim în forţă se va ajunge la acte de violenţă şi nu am vrut", a afirmat Costi Gheorghe.
El a mai spus că scandalagii au devastat bucătăria şi au furat tot ce au găsit, inclusiv sacii cu cartofi, condimentele şi murăturile din beci.
"Mi-au furat inclusiv oale, un expresor, un feliator, o maşină de tocat. De asemenea, din bar mi-au luat toate băuturile pe care le-au găsit: sticle de vin, diverse sortimente de spirtoase, ba chiar au furat şi sacii de cartofi, condimentele şi murăturile din beci. Aşa ceva nu am văzut în viaţa mea şi organizez evenimente de peste zece ani", a mai spus patronul localului.
El mai susţine că deocamdată nu va depune plângere la Poliţie, aşteptând mai întâi să se încheie anchetele făcute de Comisariatul pentru Protecţia Co