Când spui "produse de machiaj", te gândeşti la tot felul de substanţe pe care le aplici pe faţă, pentru a arăta mai bine. Make-up artistul Antonia Rondelli te învaţă care dintre produse îţi pun în evidenţă trăsăturile, dar sunt şi benefice pentru sănătate. Când spui "produse de machiaj", te gândeşti la tot felul de substanţe pe care le aplici pe faţă, pentru a arăta mai bine. Make-up artistul Antonia Rondelli te învaţă care dintre produse îţi pun în evidenţă trăsăturile, dar sunt şi benefice pentru sănătate.
► Acoperă cearcănele şi reglează diferenţele de nivel şi de pigment din jurul ochilor.
► Se aplică înainte sau după fondul de ten şi, în majoritatea cazurilor, trebuie să fie mai deschis decât culoarea fondului de ten.
► Pentru zonele umflate de sub ochi nu se alege un corector mai pal decât fondul de ten, deoarece nuanţele deschise atrag lumina şi măresc şi mai mult volumul zonei de sub ochi.
Rol de protecţie:
Un anticearcăn de calitate îngrijeşte, protejează şi regenerează zona sensibilă din jurul ochilor, previne îmbătrânirea şi apariţia ridurilor. Trebuie să fie hidratant, emolient, cu filtru de protecţie solară, cu o textură fină şi cu o putere mare de acoperire.
► Produsul acoperă imperfecţiunile tenului, dând un aspect îngrijit şi curat feţei.
► Reglează nuanţele pielii şi diferenţele de culoare de la nivelul tenului.
► Are rol în corecţiile făcute când folosim două culori de fond de ten pentru a estompa anumite zone şi asimetrii ale pielii.
Rol de protecţie:
Un fond de ten bun are rol hidratant, de protecţie solară, inclusiv împotriva agresiunilor vremii şi a intemperiilor din atmosferă.
► Fixează fondul de ten, nivelează estetic faţa şi îi oferă un aspect mat sau satinat.
► Estompează şi anulează luciul feţei.
► Conferă rezistenţă machiajului.
► Poate fi folosită în două nua