Primăria Predeal, in colaborare cu echipa de bucatari Grill World Catering si Romanian Chefs Comunity, va invita sambata, 5 ianuarie, incepand cu ora 12.00, la deschiderea oficiala a targului de iarna de langa Hotel Regina, la 5 min de partie.
Cu ocazia Sarbatoririi Sfantului Ioan va asteptam cu vin fiert servit direct dintr-un ceaun de 1,5 tone, pastrama de oaie la gratar, coaste de porc la cuptor servite in sos de vin si usturoi si pulpe de pui la ceaun. Alte bunatati care va asteapta sunt placintele intinse de Turnu’, mere in foietaj cu sos de caramel, ciorba de pui a la grec, tochitura moldoveneasca, cartofi taranesti, dulciuri unguresti, dar si multe alte preparate la jar.
Invitat special va fi Chef Cristian Oprea. Atmosfera va fi intretinuta de Axinte – Vacanta Mare si Nicu Albu, cu muzica de petrecere!
Primăria Predeal, in colaborare cu echipa de bucatari Grill World Catering si Romanian Chefs Comunity, va invita sambata, 5 ianuarie, incepand cu ora 12.00, la deschiderea oficiala a targului de iarna de langa Hotel Regina, la 5 min de partie.
Cu ocazia Sarbatoririi Sfantului Ioan va asteptam cu vin fiert servit direct dintr-un ceaun de 1,5 tone, pastrama de oaie la gratar, coaste de porc la cuptor servite in sos de vin si usturoi si pulpe de pui la ceaun. Alte bunatati care va asteapta sunt placintele intinse de Turnu’, mere in foietaj cu sos de caramel, ciorba de pui a la grec, tochitura moldoveneasca, cartofi taranesti, dulciuri unguresti, dar si multe alte preparate la jar.
Invitat special va fi Chef Cristian Oprea. Atmosfera va fi intretinuta de Axinte – Vacanta Mare si Nicu Albu, cu muzica de petrecere!