La Bursa din Sibiu, a doua zi de tranzacţionare a săptămânii a păstrat tiparul celei precedente, interesul participanţilor fiind din nou redus. La ora 17.00 numărul contractelor era de numai 312 cu o valoare de 3,34 milioane lei. Deşi în Europa climatul era unul optimist, după ce încrederea în economie a depăşit estimările analiştilor, jucătorii au părut mai preocupaţi de ceea ce vor indica raportările companiilor din SUA pe trimestrul patru al anului precedent. Prin urmare, speculatorii tranzacţionau prudent aşteptând startul sezonului raportărilor, avizi de informaţii proaspete, pentru a-şi putea contura strategiile în funcţiile de acestea.
Pe sectorul indici, numărul contractelor futures Dow Jones era de aproape 200. Speculatorii care au mizat pe vânzare profitau de pe urma unei scăderi de 40 de puncte pe scadenţa martie 2013, până la o cotaţie de 13.269 de puncte, după cum indica piaţa la ora menţionată. Speculatorii de la Sibiu au mizat pe depreciere, conform direcţiei pieţei bursiere americane care, după o oră de la deschidere indica o evoluţie "roşie".
În ceea ce priveşte derivatele pe valute, perechea EUR/USD_RON era cea mai tranzacţionată dintre toate produsele de acest tip cu 38 de contracte pe scadenţa martie 2013. Euro pierdea din nou teren în faţa dolarului, coborând cu 0,24%. Cotaţia de la ora 17.00 valora 1,30800 USD. Moneda unică s-a depreciat în raport cu dolarul şi pe pieţele externe.
Pe segmentul mărfurilor, şedinţa era liniştită, speculaţiile cu preţul aurului fiind aproape inexistente în prima jumătate a zilei. Se mai puteau observa 11 contracte pe simbolul DEOIL_LSC pe scadenţa februarie 2013, cotaţia petrolului fiind estimată la 92,90 USD/baril, în minus cu 0,27%.
După variaţiile negative de luni, cotaţiile futures ale acţiunii SIF5 au evoluat de această dată pe plus. Pentru martie 2013, DESIF5 a crescut cu 0,68% iar