Regiunea Emilia Romagna din nordul Italiei este renumită pentru bucătăria ei, din care nu lipseşte niciodată un produs realizat din carne.
Bologna, unul dintre cele mai importante oraşe din regiune, este poreclit "Bologna la grassa" (n.r. Bologna grasă). Dieta locală nu este deloc una mediteraneeană, ca în majoritatea teritoriului italian, iar piesa de rezistenţă este un salam foarte gras.
În Bologna se produce o cantitate însemnată de ragu, sosul de paste cunoscut în lume sub numele de bolognese. La o jumătate de oră de condus de Bologna este oraşul Parma, renumit pentru şunca sa, iar Modena, aflat chiar mai aproape, produce o sumedenie de produse din porc.
În pieţele centrale din oraşele se găsesc statui reprezentând măcelari, iar simbolul local al regiunii este porcul. Potrivit BBC, aici, vegetarianismul este considerat o boală "exotică".
Citește și TOP 3 RECOMANDĂRILE EDITORILOR
Cum sunt TRATATE INUMAN femeile: Pentru ce să o păstrăm. Trebuie ucisă!. Țara în care viața unei femei nu are nicio valoare INSULA VIEȚII APROAPE NESFÂRȘITE. Locul unde s-au descoperit secretele care te ajuta sa traiesti peste 100 de aniLISTĂ FASCINANTĂ. OAMENII cu cea mai bună MEMORIE din întrega istorie
Citește și TOP 3 CELE MAI POPULARE ARTICOLE:
DECĂDEREA UNEI DIVE. Plătită doar cu 100 de dolari pentru o scenă într-un film erotiCe SECRET ORIBIL ascunde această fotografie. La câteva minute după ce a fost făcută, O FEMEIE A MURITUnde se află cele mai bine “cotate” obiecte EROTICE. Fotografii NERECOMANDATE minorilor | GALERIE FOTO