Primarul Constantin Hogea a contestat raportul de evaluare, întocmit de inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), de îndată ce documentul i-a parvenit pe cale oficială.
„Suntem în procedurile fireşti, pe care instanţa le derulează. Am avut deja două întâlniri fixate de instanţă, am compărut în faţa comisiei. Am adus documentele solicitate, altele decât cele care au concurat la elaborarea raportului pe care îl contest”, a declarat primarul Constantin Hogea. Adresele de comunicare au fost în special către primarul municipiului şi către alte persoane fizice de la care Hogea ori a cumpărat ceva, ori a vândut ceva.
„Nu a trebuit, până acum, să fiu reprezentat de vreun avocat. În opinia mea nu e niciun fel de problemă, următorul termen – pentru discuţiile cu mine – este 17 ianuarie. Şansele mele de câştig sunt de 100%: toate documentele oficiale justifică absolut tot ce am precizat în declaraţia de avere. Am încredere totală în ce se întâmplă la Curtea de Apel Constanţa”, a prezis primarul că se va încheia procesul în care ANI încă este nelămurită în privinţa diferenţei de aproximativ 75.000 de euro.
„Am depus la Curtea de Apel Constanţa contractele de împrumut, între persoane fizice, în formă autentificată, prin notariat, deşi nici Codul Civil vechi, nici cel nou nu-mi impuneau autentificarea. Nu sunt contracte inventate, nu sunt doar pe hârtie”, a mai spus Constantin Hogea.
Primarul Constantin Hogea a contestat raportul de evaluare, întocmit de inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), de îndată ce documentul i-a parvenit pe cale oficială.
„Suntem în procedurile fireşti, pe care instanţa le derulează. Am avut deja două întâlniri fixate de instanţă, am compărut în faţa comisiei. Am adus documentele solicitate, altele decât cele care au concurat la elaborarea raportului pe care îl contest”, a declarat primarul Constantin