Ingrediente: Blat: 8 albusuri, 250 g. zahar, 150 g. nuca macinata, 3 linguri pline cu faina, o jumatate de pliculet praf de copt. Strat intermediar: 250 g. ciocolata. Crema: 8 galbenusuri, 300g unt, 12 linguri zahar, 250 g nuca prajita, 4 linguri apa. Glazura: 150 g ciocolata.
Bateti albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugati pe rand cate o lingura de zahar. Urmeaza nuca macinata si apoi faina si praful de copt. Dupa ce puneti nuca nu mai bateti la robot, ci amestecati compozitia usor de jos in sus cu o lingura. Astfel albusurile nu se vor lasa. Puneti compozitia in tava de copt, pe… continuare
Ingrediente: Blat: 8 albusuri, 250 g. zahar, 150 g. nuca macinata, 3 linguri pline cu faina, o jumatate de pliculet praf de copt. Strat intermediar: 250 g. ciocolata. Crema: 8 galbenusuri, 300g unt, 12 linguri zahar, 250 g nuca prajita, 4 linguri apa. Glazura: 150 g ciocolata.
Bateti albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugati pe rand cate o lingura de zahar. Urmeaza nuca macinata si apoi faina si praful de copt. Dupa ce puneti nuca nu mai bateti la robot, ci amestecati compozitia usor de jos in sus cu o lingura. Astfel albusurile nu se vor lasa. Puneti compozitia in tava de copt, pe… continuare