Ingrediente: 4 rondele somon, ½ lamaie, 6 linguri smantana, 1 lingura whisky, 1 pahar vin alb, 1 lingura mustar, 1 lingurita hrean crema, 2 linguri faina, Sare, Nucsoara, Rozmarin, Piper alb. Condimentati somonul cu sare, piper, ierburi, dupa gust si puneti-l pe hartie de copt in tava aragazului.
Dati pestele la cuptor, la 200 grade Celsius, timp de 20 – 25 minute, cat sa se rumeneasca frumos. Intre timp faceti sosul. Puneti la fiert vinul, whisky si un varf de cutit de rozmarin. Cand incepe sa fiarba adaugati smantana. Lasati sa mai dea un clocot, apoi puneti hreanul, mustarul, nucsoara…continuare
Ingrediente: 4 rondele somon, ½ lamaie, 6 linguri smantana, 1 lingura whisky, 1 pahar vin alb, 1 lingura mustar, 1 lingurita hrean crema, 2 linguri faina, Sare, Nucsoara, Rozmarin, Piper alb. Condimentati somonul cu sare, piper, ierburi, dupa gust si puneti-l pe hartie de copt in tava aragazului.
Dati pestele la cuptor, la 200 grade Celsius, timp de 20 – 25 minute, cat sa se rumeneasca frumos. Intre timp faceti sosul. Puneti la fiert vinul, whisky si un varf de cutit de rozmarin. Cand incepe sa fiarba adaugati smantana. Lasati sa mai dea un clocot, apoi puneti hreanul, mustarul, nucsoara…continuare