Vrâncenii care au fost prezenţi în Autogara Focşani, ieri, s-au întâlnit cu membrii Asociaţiei „Salvaţi o viaţă”. Aceştia le-au oferit sfaturi medicale privind prevenirea virozelor, ţinând cont că în această perioadă circulă foarte mulţi viruşi care ne pot îmbolnăvi. „Am ales să mergem în această locaţie deoarece în medii aglomerate există un risc mai ridicat de transmitere a virozelor respiratorii şi am optat pentru acest subiect deoarece medicii Asociaţiei noastre sunt preocupaţi de sănătatea vrâncenilor. Îndemnul medicilor noştri este că dacă simptomele nu se ameliorează semnificativ în trei zile de la debut, prin aplicarea unor măsuri de repaus la pat, aport crescut de lichide, administrarea de aspirină şi paracetamol pentru febră şi dureri de cap, este necesară prezentarea la medic. Membrii Asociaţiei le doresc sănătate tuturor vrâncenilor!”, spune Emilia Ştefănescu, preşedintele Asociaţiei.
Potrivit cadrului legislativ actual, cei care doresc să sprijine Asociaţia „Salvaţi o viaţă” o pot face, în funcţie de categoria din care fac parte. Societăţile comerciale o pot face prin sponsorizare, în baza Legii nr. 32/1994 , aceste sume fiind deductibile conform art.21 din Codul fiscal în limita a 20% din impozitul pe profit datorat. Persoanele fizice care obţin venituri din activităţi independente pot efectua sponsorizări conform art. 48 din Codul fiscal, iar salariaţii prin redirecţionarea a 2% din impozitul anual. Codul de identificare fiscală al Asociaţiei „Salvaţi o viaţă” este 27802227, iar contul bancar RO45CRCOX400100000242035.
Vrâncenii care au fost prezenţi în Autogara Focşani, ieri, s-au întâlnit cu membrii Asociaţiei „Salvaţi o viaţă”. Aceştia le-au oferit sfaturi medicale privind prevenirea virozelor, ţinând cont că în această perioadă circulă foarte mulţi viruşi care ne pot îmbolnăvi. „Am ales să mergem în ac