Hala de carne din municipiul Târgu-Jiu a fost închisă săptămâna trecută. Inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare au luat această decizie după ce în spaţiul în care se comercializează carne de ani buni au fost găsite nereguli. „S-a constatat că nu se respectă normele de igienă sanitar-veterinară, aşa că am închis-o timp de o săptămână, pentru modernizări. La unele standuri, gresia era spartă, pereţii plini de igrasie, angajaţii vindeau cu halate murdare, în tăvile unde stătea carnea era sânge, iar administratorii nu au putut să precizeze când a fost realizată ultima curăţenie generală”, a precizat Ion Iliuţă, director DSV Gorj.
Patronii din hala de carne nu au avut alternativă şi s-au supus regulilor impuse de inspectorii sanitar-veterinari, cei mai mulţi dintre ei realizând modernizări la standul de carne pe care îl deţin. Reprezentanţii DSV susţin că dacă se vor constata probleme de ordinul celor sesizate în momentul în care s-a luat decizia închiderii timp de o săptămână, administratorii din hala de carne riscă să se aleagă cu activitatea suspendată.
Hala de carne din municipiul Târgu-Jiu a fost închisă săptămâna trecută. Inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare au luat această decizie după ce în spaţiul în care se comercializează carne de ani buni au fost găsite nereguli. „S-a constatat că nu se respectă normele de igienă sanitar-veterinară, aşa că am închis-o timp de o săptămână, pentru modernizări. La unele standuri, gresia era spartă, pereţii plini de igrasie, angajaţii vindeau cu halate murdare, în tăvile unde stătea carnea era sânge, iar administratorii nu au putut să precizeze când a fost realizată ultima curăţenie generală”, a precizat Ion Iliuţă, director DSV Gorj.
Patronii din hala de carne nu au avut alternativă şi s-au supus regulilor impuse de inspectorii sanitar-veterinari, cei mai mulţi dintre ei realizând modernizări la standul