Fostul deputat şi-a suspendat contractul de şef RAR Vrancea pe o perioadă de doi ani. Acesta a invocat motive personale, cunoscut fiind faptul că este anchetat de DNA într-un dosar de corupţie.
Chiar în prima sa zi în care a revenit la muncă în calitate de director, Alin Trăşculescu a solicitat luni conducerii RAR Bucureşti suspendarea contractului individual de muncă, în conformitate cu prevederile art.54 din Codul Muncii (republicat), din motive personale, pe o perioadă de 2 ani, începând cu data de 22 ianuarie 2013.
Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a cerut directorului RAR Bucureşti o informare exactă şi completă privind situaţia postului de şef de agenţie RAR Vrancea, post ce ar fi urmat să fie ocupat de Trăşculescu Alin Silviu.
Acesta a fost angajat în funcţia de şef de reprezentanţă cu delegaţie în cadrul Registrului Auto Român în anul 2004, pe baza contractului individual de muncă din 11 octombrie 2004. În anul 2006, în baza actului adiţional încheiat în data de 28 august 2006 la contractul individual de muncă sus-amintit, a fost definitivat în funcţia de şef de reprezentanţă, în cadrul Reprezentanţei RAR Vrancea. Pe durata mandatului de deputat, Alin Trăşculescu a fost suspendat din funcţie însă acesta ceruse iniţial să revină în data de 21 ianuarie 2013 în funcţia de şef al Agenţiei RAR din Vrancea.
Ieri, acesta ne-a declarat că nu a avut nicio discuţie cu liderii USL Vrancea pentru a-şi relua postul de director.
„Cei de la RAR m-au sunat şi mi-au zis să vin să lămurim situaţia contractului meu de muncă, întrucât nu mai sunt parlamentar şi a expirat perioada cât eu am fost suspendat de drept. Mi-au sugerat că nu ar fi bine să mai mă întorc la fostul loc de muncă, însă eu am fost suspendat de drept, astfel că revenirea în postul de director trebuia să se producă. Vă dau cuvântul meu că nu am vorbit nici cu Marian Oprişa