Producătorii “MasterChef” (PRO TV) s-au trezit la noile preselecţii cu o avalanşă de concurenţi. Nu mai puţin de 5.000 de români s-au prezentat cu trei feluri de mâncare, în speranţa că vor pune mâna pe marele premiu de 50.000 de euro. Producătorii “MasterChef” (PRO TV) s-au trezit la noile preselecţii cu o avalanşă de concurenţi. Nu mai puţin de 5.000 de români s-au prezentat cu trei feluri de mâncare, în speranţa că vor pune mâna pe marele premiu de 50.000 de euro.
Filmările pentru “MasterChef” ar fi trebuit să înceapă încă de la sfârşitul anului trecut, însă, din cauza numărului mare de concurenţi înscrişi, în jur de 5.000 de persoane, totul s-a amânat cu aproape două luni. Cei trei chefi (Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu), ajutaţi de Petru Buiuca, câştigătorul ediţiei trecute, au avut de furcă în trierea concurenţilor. După mai multe probe, au fost selectaţi 150, dintre care 50 sunt femei.
Culmea, trierea s-a făcut fără ca chefii să guste vreun fel de mâncare! Cei rămaşi în concurs vor trebui să trimită, prin e-mail, trei reţete, însă la faţa locului vor prepara doar un fel de mâncare: “Vom fi vreo cinci sau şase echipe. Nu vom fi toţi cei 150 deodată”, ne-a declarat un concurent. Cei care au trecut de prima fază a preselecţiei sunt obligaţi, în caz că merg mai departe, să stea o lună în cantonamentul “MasterChef”, departe de familii.
↑ Sorin Bontea, Petru Buiuca, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu (de la stânga)