Ingrediente: Blat: 7 albusuri, 8 – 10 linguri zahar, 10 – 12 linguri nuci coapte si tocate, 2 linguri rase cacao. Crema: 7 galbenusuri, 10 linguri zahar pudra sau tos mai fin, 2 – 3 linguri apa fierbinte, 200 g unt, 75 g cioclata, 1 esenta rom, 2 linguri cacao. – pentru ornat o ciocolata amaruie.
Bateti spuma albusurile cu un praf de sare. Adaugati cate o lingura de zahar. Apoi nucile tocate si la final cacao. Cand puneti nucile amestecati albusurile cu o lingura de jos in sus, nu mai folositi robotul sau mixerul. Puneti compozitia pentru blat intr-o tava tapetata cu hartie…continuare
Ingrediente: Blat: 7 albusuri, 8 – 10 linguri zahar, 10 – 12 linguri nuci coapte si tocate, 2 linguri rase cacao. Crema: 7 galbenusuri, 10 linguri zahar pudra sau tos mai fin, 2 – 3 linguri apa fierbinte, 200 g unt, 75 g cioclata, 1 esenta rom, 2 linguri cacao. – pentru ornat o ciocolata amaruie.
Bateti spuma albusurile cu un praf de sare. Adaugati cate o lingura de zahar. Apoi nucile tocate si la final cacao. Cand puneti nucile amestecati albusurile cu o lingura de jos in sus, nu mai folositi robotul sau mixerul. Puneti compozitia pentru blat intr-o tava tapetata cu hartie…continuare