Burger King a anunţat că renunţă la furnizorul irlandez de carne Silvercrest, după ce s-a descoperit că, în carnea de vită provenită de la acesta, există şi „urme de ADN cabalin”, scrie Daily Mail.
Managerii le-au ordonat tuturor angajaţilor să pună toată carnea provenită de la Silvercrest în cutii marcate cu „X” şi cu mesajul „Nu folosiţi” şi să dezinfecteze toate tigăile şi chiuvetele folosite la prepararea burgerilor.
Decizia Burger King este surprinzătoare dacă ţinem cont că, în urmă cu câteva zile, când a izbucnit scandalul, conducerea lanţului fast-food a anunţat că nu va retrage niciun produs. Acum, managerii au precizat că, până la găsirea unui nou furnizor, ar putea exista un deficit de burgeri de vită. Unii manageri au luat această decizie în ciuda declaraţiei vice-preşedintelui Burger King, Tracy Gehlan, care i-a sfătuit să nu renunţe la produsele Silvercrest până la aprovizionarea de la un nou furnizor.
Daily Mail scrie că au fost eliminate şi produsele din vită vândute de Burger King în mai multe supermarketuri, după ce într-unul dintre burgeri s-a găsit 30% carne de cal. Între timp, fabrica Silvercrest din County Monaghan (Irlanda) şi-a întrerupt activitatea, pentru investigaţii.
Burger King a anunţat că renunţă la furnizorul irlandez de carne Silvercrest, după ce s-a descoperit că, în carnea de vită provenită de la acesta, există şi „urme de ADN cabalin”, scrie Daily Mail.
Managerii le-au ordonat tuturor angajaţilor să pună toată carnea provenită de la Silvercrest în cutii marcate cu „X” şi cu mesajul „Nu folosiţi” şi să dezinfecteze toate tigăile şi chiuvetele folosite la prepararea burgerilor.
Decizia Burger King este surprinzătoare dacă ţinem cont că, în urmă cu câteva zile, când a izbucnit scandalul, conducerea lanţului fast-food a anunţat că nu va retrage niciun produs. Acum, managerii au precizat că