Sâmbătă seara, de la 22:30, cei patru semifinalişti luptă mai aprig ca niciodată pentru a le demonstra juraţilor că merită un loc în marea finală Top Chef. Dragoş Bercea, Ionuţ Lupu, Giovanni Piselli şi Nico Lontras vor trebui să pregătească un meniu regal, demn de locaţia în care se află: Palatul Mogoşoaia. În platou, le vor fi alături cele mai dragi persoane din viaţa lor, dar şi cei 20 de concurenţi alãturi de care s-au aliniat la start în cursa pentru marele premiu Top Chef.
Revederea va fi cu atât mai emoţionantă pentru cei patru finalişti, cu cât vor trebui să îşi formeze câte o echipă din concurenţii care au părăsit pânã în acel moment competiţia. Iar dacă până acum, juraţii i-au încercat cu probe dintre cele mai avangardiste, pentru semifinală vor trebui să pregătească lucruri mai „obişnuite”. Printre probe se numără tranşarea unui berbecuţ în doar 30 de minute, dar şi prepararea unei ciorbe, a unei tocane şi a unui barbeque. Cum se vor descurca cei patru concurenţi, dar mai ales cine sunt finaliştii primului sezon Top Chef România rămâne de văzut sâmbătă seară, de la 22:30, la Antena 1.
Sâmbătă seara, de la 22:30, cei patru semifinalişti luptă mai aprig ca niciodată pentru a le demonstra juraţilor că merită un loc în marea finală Top Chef. Dragoş Bercea, Ionuţ Lupu, Giovanni Piselli şi Nico Lontras vor trebui să pregătească un meniu regal, demn de locaţia în care se află: Palatul Mogoşoaia. În platou, le vor fi alături cele mai dragi persoane din viaţa lor, dar şi cei 20 de concurenţi alãturi de care s-au aliniat la start în cursa pentru marele premiu Top Chef.
Revederea va fi cu atât mai emoţionantă pentru cei patru finalişti, cu cât vor trebui să îşi formeze câte o echipă din concurenţii care au părăsit pânã în acel moment competiţia. Iar dacă până acum, juraţii i-au încercat cu probe dintre cele mai avangardiste, pentru semifinală vor