Un roman si-a deschis o shaormerie in metropola americana Detroit, intr-un restaurant pe care l-a numit Bucharest Grill.
Bogdan Tarasov isi pastreaza ingredientele proaspete si tine localul deschis pana tarziu, acestea fiind avantajele sale, se arata intr-un articol al Detroit News, in care se scrie despre "Raiul" shaormei de la Bucharest Grill.
Povestea incepe in urma cu aproape 90 de ani, in 1924, cand un anume Jerry Belanger a cumparat cladirea de la intersectia Park Avenue si strada Elizabeth, care acum a fost restaurata si i-au fost gasite mai multe intrebuintari: Park Bar, Bucharest Grill si Elizabeth Theatre, toate sub un singur acoperis.
Tot un Belanger conduce in prezent barul si teatrul, in timp ce Bogdan Tarasov este responsabil pentru mancare. Restaurantul si barul sunt atat de apropiate incat sistemele lor informatice sunt comune, fiind o fuziune de succes de mai bine de sase ani, de cand romanul Tarasov s-a intrebat intr-o zi, in timpul constructiei, ce are de gand Belanger sa faca cu bucataria.
Fost bucatar roman, lucrator intr-o afacere cu faianta in Detroit, apoi patron de shaormerie
Bogdan Tarasov a fost bucatar in Romania natala, insa lucra intr-o afacere cu faianta in Detroit si stia multi mesteri care au ajutat sa restaureze cladirea. Astfel a capatat forma Bucharest Grill, intr-un mic spatiu din coltul cladirii, cu propria intrare, insa conectat cu Park Bar.
La inceput, Bucharest Grill a fost unul dintre localurile favorite pentru multi angajati ai restaurantelor, datorita orelor inaintate la care era deschis, la ora 2 dimineata inca servind mancare proaspata, timp de cinci nopti pe saptamana.
Reputatia localului a crescut, iar acum in bucatarie se pregateste shaorma care este apreciata in tot orasul, restaurantul fiind "la fel de bun sau mai bun decat orice alt l