Sălăjenii care se pricep la gătit şi au calificare în acest domeniu au şansa de a se angaja pe unul din cele 20 de posturi de bucătari scoase la concurs de un angajator din Germania.
Pentru a corespunde cerinţelor angajaţilor, candidaţii trebuie să aibă calificare încheiată şi să profeseze, aspect fizic plăcut şi îngrijit, flexibilitate şi creativitate, dar şi să aibă bune cunoştinţe de limba germană. Pe lângă un salariu cuprins între 1720 şi 2100 de euro brut/lună, în funcţie de calificare şi experienţă profesională, angajatorul mai oferă celor selectaţi pe post şi cazare contracost. Termenul limită de aplicare al CV-urilor este data de 25 februarie 2013. Candidaţii interesaţi de aceste posturi trebuie să se adreseze Consilierului EURES din judeţul de domiciliu pentru a fi înregistraţi în baza de date, selecţia candidaţilor urmând să aibă loc la începutul lunii martie 2013, la Bucureşti. Potrivit informaţiilor postate pe site-ul Eures, durata contractului va fi de 6 luni, începând cu luna aprilie 2013. Timpul de lucru va fi de 40 ore/săptămână, cu menţiunea că se va lucra şi în week-end şi în perioada sărbătorilor legale.
Sălăjenii care se pricep la gătit şi au calificare în acest domeniu au şansa de a se angaja pe unul din cele 20 de posturi de bucătari scoase la concurs de un angajator din Germania.
Pentru a corespunde cerinţelor angajaţilor, candidaţii trebuie să aibă calificare încheiată şi să profeseze, aspect fizic plăcut şi îngrijit, flexibilitate şi creativitate, dar şi să aibă bune cunoştinţe de limba germană. Pe lângă un salariu cuprins între 1720 şi 2100 de euro brut/lună, în funcţie de calificare şi experienţă profesională, angajatorul mai oferă celor selectaţi pe post şi cazare contracost. Termenul limită de aplicare al CV-urilor este data de 25 februarie 2013. Candidaţii interesaţi de aceste posturi trebuie să se adreseze Consil