În cei opt ani în care Zoltan Panczel s-a aflat la conducere, Fornetti a devenit sistemul de franciză numărul 1 în România. Panczel a fost numit consulul onorifica al Ungariei la Timişoara, în anul 2009
După primele informaţii, lui Zoltan Panczel i s-a făcut rău după ce a revenit duminică la Timişoara, de la Budapesta, iar în aceată noapte a trecut în lumea celor drepţi. Consulul onorific al Ungariei la Timişoara avea probleme de sănătate, el suferind de-a lungul anilor patru operaţii la inimă.
Zoltan Pancezl a devenit cunoscut ca şi părintele francizei în România, după dezvoltarea firmei Fornetti.
Prăjiturile calde au devenit până la finalul anului 2008, o afacere profitabilă pentru mai mult de 800 de români care au deschis unităţi de comercializare a produselor Fornetti în sistem de franciză, pe un areal extins pe întreaga hartă a României.
Compania a reuşit, sub manageriatul lui Zoltan Panczel, să construiască în România, la Hodoni, în judeţul Timiş, o fabrică în doar 100 de zile, la care au fost angajate peste 600 de persoane. De la o producţie de 80 de tone lunar, la sfârşitul anului 2008, Fornetti vindea în România 1.500 de tone de produse de patiserie, preferate de consumatori pentru savoarea, prospeţimea şi diversitatea specialităţilor, siguranţa reţetelor şi preţurile prietenoase.
În cei opt ani în care Zoltan Panczel s-a aflat la conducerea companiei, afacerea Fornetti a devenit sistemul de franciză numărul 1 în România, această experienţă concretizându-se de altfel şi în teza sa de doctorat, intitulată “Managementul sistemelor de franciză”.
După patru ani dedicaţi acţiunilor diplomatice (în calitate de consul onorific al Ungariei la Timişoara), omul de afaceri Zoltan Panczel a decis să se întoarcă pentru a relansa cel mai mare sistem de franciză din România.
La începutul