onsumatorii de pui trataţi cu antibiotice şi hormoni riscă să nu mai răspundă la tratamente. “Această carne conţine antibiotice. Când în organism pătrund antibioticele, acestea duc la apariţia tulpinelor rezistente la acel tip de medicament”, a declarat dr. nutriţionist Gheorghe Mencinicopschi.
Puii din import sunt dopaţi cu hormoni şi injectaţi cu antibiotic. Substanţele folosite pentru tratarea puilor rămân în corpul uman timp de 40 de zile, timp în care devenim imuni la tratament.
“Consumul cronic al acestor antibiotice, conduce la prăpuşirea sistemului imunitar. Principalele afecţiuni sunt sindromul intestinului permeabil, până la intoleranţe alimentare grave.”, a afirmat dr. Gheorghe Mencinicopschi la România TV.
Eugen Irimia, vicepreşedintele Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor avertizează românii să verifice carnea de pui înainte să o cumpere.
Citeste mai mult pe RTV.NET
onsumatorii de pui trataţi cu antibiotice şi hormoni riscă să nu mai răspundă la tratamente. “Această carne conţine antibiotice. Când în organism pătrund antibioticele, acestea duc la apariţia tulpinelor rezistente la acel tip de medicament”, a declarat dr. nutriţionist Gheorghe Mencinicopschi.
Puii din import sunt dopaţi cu hormoni şi injectaţi cu antibiotic. Substanţele folosite pentru tratarea puilor rămân în corpul uman timp de 40 de zile, timp în care devenim imuni la tratament.
“Consumul cronic al acestor antibiotice, conduce la prăpuşirea sistemului imunitar. Principalele afecţiuni sunt sindromul intestinului permeabil, până la intoleranţe alimentare grave.”, a afirmat dr. Gheorghe Mencinicopschi la România TV.
Eugen Irimia, vicepreşedintele Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor avertizează românii să verifice carnea de pui înainte să o cumpere.
Citeste mai mult pe RTV.NET