Instanţele au admis mai multe cereri de aprobare a executării silite formulate pe numele lui Dinu Patriciu.
Judecătoria sector 1 a aprobat pe 11 ianuarie două cereri de executare silită înaintate de RAIFFEISEN BANK.
ALERTĂ! Dinu Patriciu, într-o situaţie FĂRĂ PRECEDENT! Care sunt ultimele veşti
O cerere similară a fost admisă pe 24 ianuarie de către Judecătoria Buftea. Pe rolul celor două judecătorii sunt înregistrate numai în 2013 peste zece astfel de cereri de executare silită.
Contactat de gândul, Dinu Patriciu a declarat că nu ştie despre ce este vorba. "Eu sunt într-o procedură care nu îmi permite să vorbesc. Nu ştiu despre executarea silită. Avocaţii mei trebuie să ştie", a declarat Dinu Patriciu
Potrivit informaţiilor obţinute de gândul, suma pentru care Dinu Patriciu este excutat silit de către bancă se rididică la câteva milioane de euro. Cifra de 20 milioane euro vehiculată în acest caz este considerată eronată de către sursele consultate de gândul.
Practic, încuviinţarea executării silite de către instanţa de judecată înseamnă că unui creditor, în cazul acesta Raiffeisen Bank, i se permite să-şi recupereze banii. Executorul bancar Ilie Dinu a explicat pentru gândul că, în cazul unei astfel de proceduri, primul pas este ca cel vizat să fie somat şi abia apoi se declanşează procedura de recuperare a banilor datoraţi.
Cine mai cere bani de la Patriciu
Potrivit unor procese civile înregistrate de Judecătoria Sector 1 de la Dinu Patriciu mai au de recuperat diverse sume de bani: Ştefan Alexandru Andrei (fiul vitreg al miliardarului), Petre Imre Ludovic (directorul Adevărul Holding companie deţinută până anul trecut de Patriciu) şi Vasile George Adrian un alt director din cadrul Adevărul Holding.
Instanţele au admis mai multe cereri de aprobare a executării silite formulate pe numele lui Dinu Patr