Nominalizat pentru a doua oară, Niculae Nejloveanu- maestru în Artă Culinară, a participat în perioada 25 - 26 ianuarie la competiția ce-a avut loc la Lyon, făcând parte din juriul ce a acordat premiile pentru cei mai buni specialiști în arta culinarî.
Echipa României a fost reprezentată de doi bucătari din București, pregătiți de Gabriela Berechet- vicepreșendintele Asociației Profeșionistilor în Gastronomie. Țârile participante au fost: Belgia, Brazilia, Republica Ceha, Franța, Italia, Coasta de Fildes, Luxemburg, Mexic, România, Spania și Ucrania. Marele trofeu a fost câștigat de echipa Spaniei - 6000 de euro, pe locul doi s-a clasat Franța - 3000 de euro, iar locul 3 i-a revenit echipei din Luxemburg - 1500 de euro. Concurenții au fost organizați în echipe de câte 2 persoane pentru fiecare țară.
Tematica concursului a fost realizarea unui bufet rece pentru 8 persoane. Criteriile de evaluare s-au facut dupa aspect, gust, creativitate si originalitate, cu respectarea tematicii.
Nominalizat pentru a doua oară, Niculae Nejloveanu- maestru în Artă Culinară, a participat în perioada 25 - 26 ianuarie la competiția ce-a avut loc la Lyon, făcând parte din juriul ce a acordat premiile pentru cei mai buni specialiști în arta culinarî.
Echipa României a fost reprezentată de doi bucătari din București, pregătiți de Gabriela Berechet- vicepreșendintele Asociației Profeșionistilor în Gastronomie. Țârile participante au fost: Belgia, Brazilia, Republica Ceha, Franța, Italia, Coasta de Fildes, Luxemburg, Mexic, România, Spania și Ucrania. Marele trofeu a fost câștigat de echipa Spaniei - 6000 de euro, pe locul doi s-a clasat Franța - 3000 de euro, iar locul 3 i-a revenit echipei din Luxemburg - 1500 de euro. Concurenții au fost organizați în echipe de câte 2 persoane pentru fiecare țară.
Tematica concursului a fost realizarea unui bufet rece pe