Iata o idee gustoasa pentru prepararea carnii de vita.
Ingrediente
8 fripturi subtiri de vita (muschi sau vrabioara)
8 felii sunca
1 catel de usturoi, curatat si zdrobit
70 g salam Milano, taiat cubulete
2 oua fierte, taiate
90 g stafide
30 g parmezan
3 linguri patrunjel, tocat
1/2 lingurita nucsoara
1/2 lingurita oregano
sare si piper negru proaspat macinat
1 cubulet de unt
300 ml zeama de vita
300 ml vin alb sec
2 frunze de dafin
2 linguri vin rosu sec
1 lingura pesmet
1 kg spanac
Reteta completa aici: ecuisine.ro
Iata o idee gustoasa pentru prepararea carnii de vita.
Ingrediente
8 fripturi subtiri de vita (muschi sau vrabioara)
8 felii sunca
1 catel de usturoi, curatat si zdrobit
70 g salam Milano, taiat cubulete
2 oua fierte, taiate
90 g stafide
30 g parmezan
3 linguri patrunjel, tocat
1/2 lingurita nucsoara
1/2 lingurita oregano
sare si piper negru proaspat macinat
1 cubulet de unt
300 ml zeama de vita
300 ml vin alb sec
2 frunze de dafin
2 linguri vin rosu sec
1 lingura pesmet
1 kg spanac
Reteta completa aici: ecuisine.ro