Petrecere mare se anunta la sfarsitul saptamanii viitoare printre pescarii si vanatorii sportivi din Maramures. Peste 200 de persoane sunt asteptate sa participe la cheful anual organizat de Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi (AJVPS) din Maramures, ce va avea loc in 9 februarie, la restaurantul Romanita, din Recea.
Invitatii vor avea parte de un meniu bogat in preparate cu peste si carne de vanat, acestea urmand sa fie pregatite de doi bucatari apreciati in lumea culinara - presedintele Asociatiei Nationale a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism (ANBCT) Romania, Stefan Bercea, impreuna cu fiul sau, Dragos Bercea, finalist al concursului “TopChef”.
Organizatorii au anuntat ca evenimentul va incepe la ora 20.00 si va include un program diversificat . Muzica va fi asigurata de catre Dan Daniel si, la fel ca in fiecare an, in cadrul petrecerii va avea loc o tombola.
„Nu vor lipsi nici surprizele, printre care tombola, unde premiul cel mare va fi o arma de vanatoare . Sigur ca vor fi si alte premii, toate acestea vor fi valorice, vom avea un foc de artificii, dar si multe alte surprize”, a spus directorul AJVPS Maramures, Ionica Pop.
In acest moment, aproape toate locurile sunt ocupate. Organizatorii au precizat insa ca, daca vor mai avea cereri, vor suplimenta numarul de locuri cu 50 , capacitatea maxima fiind de 250 de persoane. Petrecere mare se anunta la sfarsitul saptamanii viitoare printre pescarii si vanatorii sportivi din Maramures. Peste 200 de persoane sunt asteptate sa participe la cheful anual organizat de Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi (AJVPS) din Maramures, ce va avea loc in 9 februarie, la restaurantul Romanita, din Recea.
Invitatii vor avea parte de un meniu bogat in preparate cu peste si carne de vanat, acestea urmand sa fie pregatite de doi bucata