Castigatorul primei editii Top Chef din Romania este Giovanni Piselli. Cursa a fost lunga iar ultima proba – decisiva!
Desertul e cel care incheie perfect o masa deosebita. Gustul, masura, aspectul, sunt cuvinte-cheie pentru cei trei jurati. „Giovannii este un Chef, un bucatar creativ. Iese din tot ce inseamna comun. Reinventeaza lucrurile. In momentul in care pregateste ceva, cu siguranta vrea sa surprinda” e parerea lui Tudor Constantinescu.
Foarte indraznet ce ai creat tu aici. Bravo! Totusi macarons intr-un desert, intr-un timp atat de scurt nu cred ca afost alegerea cea mai buna in farfuria ta. Oricum, mi-a placut ce am vazut asta seara.” e parerea lui Tudor Constantinescu. „Nico, cum a zis Chef Tudor, prezentarea mica, frumoasa, imi place cum ai gandit. Este balans. Imi place jeleul, cu vinul demi-sec, foarte bun. Inghetata, banane, curry, extraordinar. Macarons-ul din pacate nu ai reusit.” spune Chef Hadad.
Castigatorul primei editii Top Chef din Romania este Giovanni Piselli. Cursa a fost lunga iar ultima proba – decisiva!
Desertul e cel care incheie perfect o masa deosebita. Gustul, masura, aspectul, sunt cuvinte-cheie pentru cei trei jurati. „Giovannii este un Chef, un bucatar creativ. Iese din tot ce inseamna comun. Reinventeaza lucrurile. In momentul in care pregateste ceva, cu siguranta vrea sa surprinda” e parerea lui Tudor Constantinescu.
Foarte indraznet ce ai creat tu aici. Bravo! Totusi macarons intr-un desert, intr-un timp atat de scurt nu cred ca afost alegerea cea mai buna in farfuria ta. Oricum, mi-a placut ce am vazut asta seara.” e parerea lui Tudor Constantinescu. „Nico, cum a zis Chef Tudor, prezentarea mica, frumoasa, imi place cum ai gandit. Este balans. Imi place jeleul, cu vinul demi-sec, foarte bun. Inghetata, banane, curry, extraordinar. Macarons-ul d