Sălăjenii care vor să lucreze ca ospătari în Germania îşi pot trimite, până în data de 25 februarie, candidaturile pentru cele 30 de posturi scoase la concurs de un angajator din Germania.
Sălăjenii care au experienţă profesională în domeniul alimentar, aspect plăcut şi îngrijit, flexibilitate şi creativitate şi cunosc bine limba germană îşi pot depune, până în data de 25 februarie, candidaturile pentru a ocupa unul din cele 30 de posturi de ospătari scoase la concurs de un angajator din Germania. Pe lângă un salariu de 1.720 de euro brut pe lună, angajatorul pune la dispoziţia celor interesaţi şi cazare, contra sumei de 270 de euro pe lună, iar la înţelegere cu angajatul suportă şi cheltuielile aferente întreţinerii. Potrivit informaţiilor postate pe site-ul Eures, contractul de lucru se va încheia pe o perioadă de 6 luni, începând cu luna aprilie. Programul de lucru este de 40 ore/săptămână, iar pretendenţii la aceste posturi trebuie să ştie că se lucrează atât în week-end, cât şi în perioadele de sărbătoare legală.
Sălăjenii care vor să lucreze ca ospătari în Germania îşi pot trimite, până în data de 25 februarie, candidaturile pentru cele 30 de posturi scoase la concurs de un angajator din Germania.
Sălăjenii care au experienţă profesională în domeniul alimentar, aspect plăcut şi îngrijit, flexibilitate şi creativitate şi cunosc bine limba germană îşi pot depune, până în data de 25 februarie, candidaturile pentru a ocupa unul din cele 30 de posturi de ospătari scoase la concurs de un angajator din Germania. Pe lângă un salariu de 1.720 de euro brut pe lună, angajatorul pune la dispoziţia celor interesaţi şi cazare, contra sumei de 270 de euro pe lună, iar la înţelegere cu angajatul suportă şi cheltuielile aferente întreţinerii. Potrivit informaţiilor postate pe site-ul Eures, contractul de lucru se va încheia pe o perioadă de 6 luni, începân