Comercianţii din Piaţa Centrală au foarte puţini clienţi. Aceştia susţin că abia fac câteva zeci de lei pe zi, deşi au preţuri modice. Sfecla roşie se vinde cu 2,5 lei kilogramul, păstârnacul cu cinci lei kilogramul, morcovii şi hreanul costă doi lei legătura, salata se dă cu cinci lei bucata, iar fasolea cu opt lei kilogramul. „Vânzările merg dezastruos, nu am cuvinte să spun. Oamenii merg mai mult la supermarket. Piaţa mai bine ar fi desfiinţată. Existenţa ne-o câştigăm de pe o zi pe alta”, a declarat un comerciant. Acesta a adăugat că, din cele trei tone de varză murată pe care le are, abia dacă a dat 200 de kilograme, deşi kilogramul costă trei lei. Un alt vânzător are pe tarabă ceapă care costă doi lei kilogramul şi cartofi pe care îi vinde cu 1,5, 1,8 şi doi lei kilogramul. Şi el este descurajat de vânzări. „Mergem spre faliment. Abia dacă am dat 20 de kilograme de cartofi într-o zi”, a menţionat un alt vânzător.
Comercianţii din Piaţa Centrală au foarte puţini clienţi. Aceştia susţin că abia fac câteva zeci de lei pe zi, deşi au preţuri modice. Sfecla roşie se vinde cu 2,5 lei kilogramul, păstârnacul cu cinci lei kilogramul, morcovii şi hreanul costă doi lei legătura, salata se dă cu cinci lei bucata, iar fasolea cu opt lei kilogramul. „Vânzările merg dezastruos, nu am cuvinte să spun. Oamenii merg mai mult la supermarket. Piaţa mai bine ar fi desfiinţată. Existenţa ne-o câştigăm de pe o zi pe alta”, a declarat un comerciant. Acesta a adăugat că, din cele trei tone de varză murată pe care le are, abia dacă a dat 200 de kilograme, deşi kilogramul costă trei lei. Un alt vânzător are pe tarabă ceapă care costă doi lei kilogramul şi cartofi pe care îi vinde cu 1,5, 1,8 şi doi lei kilogramul. Şi el este descurajat de vânzări. „Mergem spre faliment. Abia dacă am dat 20 de kilograme de cartofi într-o zi”, a menţionat un alt vânzător.