Galerie Foto
TIMIȘOARA. Ziua Îndrăgostiților de pretutindeni vă poate prinde anul acesta la singurul restaurant de cinci stele din oraș. Surprinde-ți iubitul sau iubita de Valentine’s Day la Belvedere Restaurant! Pentru 14 februarie, Master Chef Asen Asenov a creat un meniu poetic și luxuriant, exigent cu numărul caloriilor, dar generos în savoare.
Seara va începe cu Kyr Royale, un cocktail fin franțuzesc pe bază de crème de cassis și șampanie. Umează un aperitiv: Cuib de noodles cu creveți, midii și calamari, asezonat cu sos thai. Ca fel principal, veți avea parte de Medalion din file de curcan pe petale de portocale confiate, garnisit cu orez basmati roz aromat cu șofran și topping din spumă de șampanie. La desert, Master Chef Asen Asenov va pregăti Home made brownie cu mousse de zmeură și norișor de zahăr caramel acompaniat de căpșuni proaspete. Totul, la doar 70 de lei de persoană.
Rezervări puteți face la numerele de telefon 0256.300.231 sau 0730.016.840, zilnic, de la ora 12 și până la miezul nopții. Galerie Foto
TIMIȘOARA. Ziua Îndrăgostiților de pretutindeni vă poate prinde anul acesta la singurul restaurant de cinci stele din oraș. Surprinde-ți iubitul sau iubita de Valentine’s Day la Belvedere Restaurant! Pentru 14 februarie, Master Chef Asen Asenov a creat un meniu poetic și luxuriant, exigent cu numărul caloriilor, dar generos în savoare.
Seara va începe cu Kyr Royale, un cocktail fin franțuzesc pe bază de crème de cassis și șampanie. Umează un aperitiv: Cuib de noodles cu creveți, midii și calamari, asezonat cu sos thai. Ca fel principal, veți avea parte de Medalion din file de curcan pe petale de portocale confiate, garnisit cu orez basmati roz aromat cu șofran și topping din spumă de șampanie. La desert, Master Chef Asen Asenov va pregăti Home made brownie cu mousse de zmeură și norișor de zahăr caramel acompaniat de căpșuni pr