E deja obicei ca duminica sa imi gatesc ceva, iar de la o vreme incerc tot felul de retete japoneze, asutat de tot felul de semipreparate. De data asta este vorba de o tocanita crema cu branza si lapte specifica insulei Hokkaido. Eram in supermarket, la raftul de curry cand am vazut asta. Initial am crezut ca e un Curry alb insa apoi am aflat ca e altceva.
Deci, pentru a putea face reteta am folosit pe langa indredientele ce pot fi gasite oriunde, calup de branza, gen calupul de curry, si ca sa fie mai Hokkaido, am folosit lapte din acea zonaContinuare…
E deja obicei ca duminica sa imi gatesc ceva, iar de la o vreme incerc tot felul de retete japoneze, asutat de tot felul de semipreparate. De data asta este vorba de o tocanita crema cu branza si lapte specifica insulei Hokkaido. Eram in supermarket, la raftul de curry cand am vazut asta. Initial am crezut ca e un Curry alb insa apoi am aflat ca e altceva.
Deci, pentru a putea face reteta am folosit pe langa indredientele ce pot fi gasite oriunde, calup de branza, gen calupul de curry, si ca sa fie mai Hokkaido, am folosit lapte din acea zonaContinuare…