News Nu mai e o surpriză pentru nimeni faptul că cu fiecare an alimentele devin tot mai încărcate de substanţe toxice. Producătorii nu se gândesc la sănătatea noastră, ci la câştiguri, aşa că produsele lor trebuie musai să fie frumos colorate, să aibă mirosuri ademenitoare, să fie pufoase, să se menţină câţiva ani, să aibă o anumită consistenţă etc.
Însă consumatorul nu mai este uşor de păcălt de când autorităţile europene i-au deschis ochii. Acum am învăţat să citim etichetele şi să punem produsul înapoi pe raft dacă vreunul dintre ingrediente ni se pare suspect. Nu toate E-urile sunt nocive pentru sănătatea umană, unele dintre acestea având de altfel o bază naturală, regăsindu-se chiar şi în organismul nostru, însă unii dintre aceşti aditivi pot fi deosebit de toxici.
Vedeţi aici care sunt cele mai utilizate astfel de substanţe pe care aveţi toate şansele să le descoperiţi în alimentele pe care le achiziţionaţi, în mod normal, pentru aprovizionarea familiei.
Sursa: Gândul.info
News Nu mai e o surpriză pentru nimeni faptul că cu fiecare an alimentele devin tot mai încărcate de substanţe toxice. Producătorii nu se gândesc la sănătatea noastră, ci la câştiguri, aşa că produsele lor trebuie musai să fie frumos colorate, să aibă mirosuri ademenitoare, să fie pufoase, să se menţină câţiva ani, să aibă o anumită consistenţă etc.
Însă consumatorul nu mai este uşor de păcălt de când autorităţile europene i-au deschis ochii. Acum am învăţat să citim etichetele şi să punem produsul înapoi pe raft dacă vreunul dintre ingrediente ni se pare suspect. Nu toate E-urile sunt nocive pentru sănătatea umană, unele dintre acestea având de altfel o bază naturală, regăsindu-se chiar şi în organismul nostru, însă unii dintre aceşti aditivi pot fi deosebit de toxici.
Vedeţi aici care sunt cele mai utilizate astfel de substanţe pe care a