Trei persoane au fost arestate în Marea Britanie în ancheta privind comercializarea de carne de cal etichetată ca fiind de vită, scrie publicaţia Daily Mail, în ediţia online.
Dafydd Raw-Rees, în vârstă de 64 de ani, proprietarul fabricii de procesare Farmbox Meats, a fost arestat joi seara, după contrale efectuate de Agenţia pentru siguranţa alimentelor.
De asemenea, a fost arestat un bărbat în vârstă 42 de ani la o fabrică de procesare a cărnii din Aberystwyth şi un bărbat de 63 de ani la abatorul Peter Boddy Licensed din Todmorden, West Yorkshire.
Arestările intervin în contextul percheziţiilor care au avut loc zilele trecute după depistarea cărnii de cal în lasagna şi burgeri care ar fi trebuit să fie din carne de vită.
Trei persoane au fost arestate în Marea Britanie în ancheta privind comercializarea de carne de cal etichetată ca fiind de vită, scrie publicaţia Daily Mail, în ediţia online.
Dafydd Raw-Rees, în vârstă de 64 de ani, proprietarul fabricii de procesare Farmbox Meats, a fost arestat joi seara, după contrale efectuate de Agenţia pentru siguranţa alimentelor.
De asemenea, a fost arestat un bărbat în vârstă 42 de ani la o fabrică de procesare a cărnii din Aberystwyth şi un bărbat de 63 de ani la abatorul Peter Boddy Licensed din Todmorden, West Yorkshire.
Arestările intervin în contextul percheziţiilor care au avut loc zilele trecute după depistarea cărnii de cal în lasagna şi burgeri care ar fi trebuit să fie din carne de vită.